logo

Zonterapi

Jeg blev uddannet zoneterapeut i 1990 fra Skandinavisk Skole for Zoneterapi, som senere er blevet en del af DT (Danske Terapeuter). I dag ved langt de fleste noget om Zoneterapi.

En krop i balance er en sund og rask krop

Mange kender en kollega/ven/familie- medlem, som har prøvet Zoneterapi, som oftest med et godt resultat. Zoneterapeuter trykker under fødderne. Kroppen er indrettet sådan, at ved tryk på specifikke zoner under fødderne påvirkes organer/nervesystem/muskler/knogler med det resultat, at deres funktioner forbedres. Kroppen udrenses for affaldsstoffer, og kroppens egen evne til at finde balance genetableres.

Er de områder, jeg mest har beskæftiget mig med, men jeg er åben for nye udfordringer.

Der kan betales med kontanter og MobilPay.

Jeg har tavshedspligt.

Mine klienter siger

Kvinde 49 år
Jeg startede hos Hanne, fordi jeg havde ondt i min højre skulder. Jeg havde på det tidspunkt eget rengøringsfirma. Jeg lavede meget de samme bevægelser hele tiden, så derfor havde jeg ondt i skulderen. Jeg fik zoneterapi en gang om måneden, og det kunne holde det nede. Jeg lukkede mit rengøringsfirma for ca. 5 år siden og har derefter fået det meget bedre i skulderen. Nu arbejder jeg i hjemmeplejen og har sjældent ondt i skulderen, men kan godt få smerter ind imellem. Derfor går jeg stadig til zoneterapi.
Kvinde 67 år
Hovedformålet for mig har været mit fysiske og psykiske velvære. Jeg var presset på mit arbejde både fysisk og psykisk, og skulle arbejde til jeg var 651/2 år, så zoneterapien hjalp mig igennem på en god måde.
Kvinde 75 år
Jeg får det bedre både fysisk og psykisk ved at få zoneterapi. Det gør godt for hele kroppen.

Behandlinger og priser

 • Helbehandling 450,- kr.

  Varighed fra 75-90 min.

 • Pensionister, efterlønnere og studerende 400,- kr.
 • Børn fra 0 - 4 år 200,- kr.
 • Børn fra 5 - 12 år 250,- kr.
 • Børn over 12 år - voksenpris.
  Jeg tager betaling med kontanter og Mobilepay.
  Jeg giver kun behandlig i eget hjem.

Lidt mere om zoneterapi

Zoneterapi er kendt langt tilbage i tiden. De gamle kulturer hos indianerne, inkaerne, ægypterne, hos kineserne, inderne og andre steder i Østen blev tryk på fødderne og i hænderne anvendt.

De ældste tegninger og skrifter er helt tilbage fra 5000 – 2500 f.Kr. De ældste er fra Østen. I 1500-tallet blev lignende metoder beskrevet i skrifter fra mellemeuropa. Det var bla en læge fra Leipzig, der offentliggjorde et skrift, hvor behandling med tryk på zoner på hele kroppen, gav lindring og fjernede smerter.

Den moderne zoneterapi pegede i begyndelsen af det 1900-tallet på muligheder for at behandle med tryk, der havde en gavnlig effekt på kroppens funktioner. Her blev hænderne hovedsagelig brugt.
Det var en amerikansk øre-, næse- og halslæge ved navn W. Fitzgerald, der afprøvede disse muligheder. Fitzgerald´s inddeling af kroppen i 10 vertikale zoneinddelinger dannede grundlag for den amerikanske massøse E. Ingham´s studier og praktiske iagttagelser.

Bliv ringet op

Jeg vender tilbage indenfor 24 timer.


  Tryk på fødderne gav større effekt

  Hun brugte primært fødderne til tryk. Hun mente at tryk på fødderne gav større effekt, fordi fødderne hele tiden har en energetisk udveksling med Jorden. Fødderne kan beskrives som menneskeplantens rødder. Hanne Marquard (en tysk sygeplejeske) fik, efter at have afprøvet Ingham´s metoder et samarbejde med hende i 1967. I Danmark var Lis Andersen en af pionererne.

  Den første skole for zoneterapi blev oprettet i 1972, og underviste efter H. Marquard´s metode. Efter nogle år var flere foreninger oprettet og havde skoler tilknyttet. I dag er det foreningen DT (Danske Terapeuter) der er den toneangivende.

  I Danmark har flere end 25% prøvet zoneterapi behandling. Har man lyst til at kigge på forskningsresultater vedrørende zoneterapi kan man læse mere på Vifab.

  Historien bag

  Book en tid