Astrologi

Horoskopet viser vejen i dit liv
astrologi icon

Astrolog København

Astrolog

Jeg har lært at tyde horoskopet ud fra den psykologiske vinkel, så tydningen handler om mere end blot kæreste, job og børn. Jeg er uddannet astrolog på Astrologisk Akademi i København. Min lærer var Claus Houlberg. Jeg bruger et computerprogram, der hedder Live Horoscope.

Hvad er astrologi?

Horoskopet kan ved tydningen fortælle/forklare mere, end de fleste er klar over. Det er ikke tørt og kedeligt stof, men en levende og nærværende proces, hvor tydning af planeterne i tegn og huse fortæller ejeren af horoskopet, om ressourcer og eventuelle udfordringer det pågældende horoskop har. På næsten magisk vis vil astrologikunden få sit liv tydet, og astrologen vil kunne vise det på horoskoptegningen, sort på hvidt, som det så ofte bliver udtrykt.

For at arbejde med dit horoskop har jeg brug for at vide:

Da fødselstidspunktets nøjagtighed er alt afgørende for tydningen, har jeg brug for 5-10 markante hændelser i dit liv. Dem plotter jeg ind i horoskop programmet, og ud fra det korrigerer jeg fødselstidspunktet.

Mine klienter siger

Mand 69 år
Grundig udregning af horoskopet. Klar og præcis udlægning og tydning af aspekterne.
Kvinde 72 år
Hannes udlægning af mit horoskop har givet mig en større forståelse af, hvem jeg er. Der var stor genkendelighed i det, der blev fremlagt. Aller vigtigst jeg kan tillade mig at være den, jeg er.
Kvinde 60 år
Dejlig samtale, som bekræftede min egen intuition på mit liv. Datoerne ramte meget præcist.
Kvinde 55 år
Mit fødselshoroskop var så præcist, at jeg blev rørt. Selv om jeg nok var bekendt med en del af det, så fik jeg et større indblik i, hvorfor det har været, som det har og hvorfor jeg har tiltrukket forskellig hændelser og mønstrer. Ud fra det ser jeg nu mere på min egen personlighed, og hvad jeg har lyst til.

Behandlinger og priser

 • Tydning af fødselshoroskop 1.300,- kr.
 • Prognosetydning 800,- kr.

  Kræver en tydning af fødselshoroskopet første gang.

 • Synastri 1.600,- kr.

  2 horoskoper i forhold til hinanden.

 • 20% rabat til pensionister, efterlønnere og studerende.
  Børnehoroskoper 1/2 pris (børn op til 15år)
  Jeg tager betaling med kontanter og Mobilepay.

 • De enkelte aftaler gælder først, når halvdelen af beløbet er registreret på min bankkonto. Den anden halvdel skal være betalt senest dagen før vores aftale. Hvis aftalen af en eller anden grund ikke ønskes, vil det indbetalte beløb, svarende til halvdelen af det fulde beløb, ikke blive tilbagebetalt. Men datoen kan stadig ændres, og her vil det ovenstående stadig gælde.

 • Telefonkonsultation 300,- kr.

  Hvis der skulle opstå noget i dit liv, du gerne vil have horoskopets bud på, er det nu en mulighed. Det foregår på den måde, at du kontakter mig, vi aftaler en tid og så får du et kvarter for 300,-kr. og de 300,- kr skal være registreret på min konto, inden vi går i gang. Det er kun en mulighed, hvis du først har fået tydet dit horoskop af mig. Jeg tyder også horoskoper over Skype.

 • Kontonr. 281 57 06411
  Reg. nr. 0693

Min uddannelse omfatter:

Det vil sige, at jeg tilbyder et personligt horoskop, herunder fødselshoroskop og så tilbyder jeg også parhoroskop. Jeg har konsultation i mit eget hjem og så tilbyder jeg derudover et horoskop online, på Skype.

Jeg har tavshedspligt.

Bliv ringet op

Jeg vender tilbage indenfor 24 timer.


  Lidt mere om astrologi

  Hvis du vil vide lidt mere om horoskop og astrologi, så stammer de ældste kendte horoskoper fra Babylonien, og er fra ca 400 år f.Kr. Her blev planeternes positioner i fødselsøjeblikket noteret ned. De var en forenklet udgave af de horoskoper, vi kender i dag, bla fordi der kun var 5 planeter + Sol og Måne, der var kendt dengang. Tydningen blev brugt på samme måde, men ud fra datidens behov.

  I Ægypten, det gamle Grækenland og i Indien brugtes astrologien også. I renæssancen voksede interessen for astrologi her i Europa. Landenes ledere og hærfører brugte astrologen til hjælp ved vigtige beslutninger. De havde ansat en astrolog til det samme. I Danmark brugte kongen Thygo Brahe eksempelvis.

  I dag er astrologen ikke længere ansat, men arbejder som sin egen arbejdsgiver.

  Det er ikke længere kun samfundets top, der bruger en astrolog, men alle, der mener at have brug for at få en forståelse af, hvad der foregår i deres eget liv.

  Historien bag

  Stjernetegn og deres betydning

  Her kan du læse lidt mere om de astrologiske tegn og hvad de står for.

  Book en tid