astrologi icon

Hvem er jeg?

Jeg har altid interesseret mig for Astrologi. Jeg var vel omkring 10 år, da jeg spurgte min mor på hvilket tidspunkt, jeg var født. Da jeg lærte at læse, læste jeg altid horoskoperne i de ugeblade, jeg kom i nærheden af. Dengang var jeg imponeret af, at det var muligt at skrive noget om menneskers liv ud fra planeterne. Rigtigheden tænkte jeg ikke så meget på.

Hvordan jeg blev interesseret i astrologi

I firserne læste jeg mange astrologiske fagbøger, og fik et større indblik i horoskopet og hvad det kunne. Men i 2015 kom jeg på en astrologi uddannelse. Det har betydet meget for mig, at jeg er i stand for til at tyde et horoskop. Lige så stor betydning har den selvudvikling, der følger med, haft for mig.

På samme måde har kroppens måde at fungere på altid virket fascinerende på mig. Min nysgerrighed på disse to emner, udbyggede sig gennem årerne. Det har egentlig været en fantastisk rejse i selvudvikling, der har inspireret mig helt utroligt også i andre retninger, såsom regressionsterapi, kostvejledning og min uddannelse til SoulFlow guide. Gennem dette har jeg fået et større indblik i hvordan krop, sjæl og ånd har en samvirkende indflydelse på, hvordan vi, som mennesker, har det. Jeg har undervejs lært mig selv bedre at kende, og fået arbejdet med nogle af de udfordringer jeg har/har haft med mig selv. Det har givet mig en større tilfredshed og ro i mit liv.

Og ellers er jeg et ganske almindeligt menneske. jeg holder af at gå ture, lave mad og spise det, at gå i biografen eller at se en god film på TV. Jeg maler, og en gang om ugen laver jeg Qigong. Jeg elsker kunst og at gå på kunstudstillinger, være sammen med mine veninder og min kæreste. I det hele taget finder jeg livet ret inspirerende.

Bliv ringet op

Jeg vender tilbage indenfor 24 timer.


    Book en tid